Airco voor uw kantoor, kantine en spreekkamer
Airco voor uw kantoor, kantine en spreekkamer
Airco voor uw kantoor, kantine en spreekkamer

Werknemers zijn het grootste kapitaal van een bedrijf. Daar wil je goed voor zorgen. Immers, als het werkklimaat niet prettig is kost dat productiviteit en dus geld. Een optimaal binnenklimaat is één van de pijlers van een prettig werkklimaat.

Temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie vormen samen het binnenklimaat. Tegelijkertijd wil je als ondernemer kosten in de hand houden en verantwoord omgaan met energieverbruik. Daarbij heeft niet iedereen dezelfde behoeftes waar het op klimaat aankomt. Airco op het werk is dé oplossing om bij te dragen aan een optimaal werkklimaat en biedt daarnaast vele duurzame mogelijkheden om kosten te beheersen en aan verschillende comfort-eisen tegemoet te komen.

Van kantoor aan huis tot kantorencomplex

Airconditioningsystemen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zowel in capaciteit als uiterlijk. Van het bekende wandmodel tot modellen welke geheel of gedeeltelijk uit het zicht worden gemonteerd. Indien één ruimte voorzien dient te worden van airco is het single-split assortiment ook zakelijk prima toepasbaar. Voor toepassing van airco in meer dan één en maximaal vijf ruimtes, kan gekozen worden voor een multi-splitsysteem. Zo’n systeem bestaat uit één krachtig buitendeel waaraan binnen, naar wens, verschillende of dezelfde modellen worden gekoppeld, elk model wordt individueel bediend.

MultiCool Airconditioning Nijverdal
MultiCool Airconditioning Nijverdal

Voor grote gebouwen/kantoren zijn er de VRF-systemen. Deze systemen kunnen vanaf zes ruimtes worden toegepast en bestaan, afhankelijk van de grootte van het gebouw/kantoor, uit één of meerdere buitendelen. Inpandig kan gekozen worden voor een combinatie van diverse modellen, elk met een individuele bediening. Zo kan elke gebruiker het klimaat geheel op zijn eigen wensen afstemmen.

Optimale beheersing

Kosten en verbruik kunnen middels centrale beheermogelijkheden gemonitord worden. Slimme regeltechniek zorgt er niet alleen voor dat VRF systemen geïntegreerd kunnen worden in bestaande gebouw beheer systemen maar stemmen bovendien vraag en aanbod feilloos op elkaar af. Zo blijft het systeem op de meest energie-efficiënte wijze werken.

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen?

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Na het invullen van het offerteformulier nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op. Ook kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen met het onderstaande telefoonnummer.

Lees meer Lees minder

Uw airco installateur voor de provincies/regio's , Overijssel, Twente, Salland, Drenthe en Gelderland

Installatietechniek, Installatiebedrijf, STEK, F-gassen, BLR100, BLR200, HVAC-Installateur, UNETO VNI, Techniek Nederland, Sterkin