MultiCool Airconditioning Restaurant Nijverdal
Airco voor uw café, restaurant, sportschool en hotel

Er zijn veel plaatsen denkbaar waar we onze vrije tijd doorbrengen, of het nu gaat om een korte periode of een langer verblijf. Als we dat buitenshuis doen willen we natuurlijk graag comfort. Voor een horeca-ondernemer is het daarom belangrijk om het de gasten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Een belangrijk aspect daarin is een prettig binnenklimaat. En dat is meer dan alleen de juiste temperatuur. Een prettige luchtvochtigheid, gezuiverde lucht zonder ziekmakers of onfrisse geurtjes en apparatuur die niet stoort maar die zich (bijna) niet laat zien en horen. Maar ook in de sportschool, rondvaartboot, bioscoop en het bezoekerscentrum bestaat de behoefte aan een comfortabel binnenklimaat.

Een airconditioningsysteem biedt het hele jaar door uitkomst

Airconditioners zijn verkrijgbaar is veel soorten, maten en uitvoeringen, of je nu op zoek bent naar klimaatbeheersing voor een klein café of een groot zakenhotel, voor elke toepassing is een oplossing. Airconditioners kunnen ook uitstekend verwarmen en worden daarom ook warmtepomp genoemd. Warmtepompen bieden een zeer energiezuinig alternatief voor traditionele verwarmingssystemen op gas. En om dat een airconditioningsysteem gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld een luchtgordijn en warm tapwater kan een enorme duurzaamheidsslag gemaakt worden. Dat is goed voor het milieu maar ook voor de hoogte van de totale energierekening! Kostenbeheersing en monitoring van energieverbuik kunnen bovendien in eigen hand gehouden worden. Middels gebruiksvriendelijke tools kan bediening op afstand en afstemming op bijvoorbeeld de bezetting van de gelegenheid helemaal geregeld worden.

Welke keuze voor u het beste is kunnen wij precies voor u uitzoeken, waarbij ook rekening gehouden wordt met eigen wensen en eisen bij de keuze voor het uiteindelijke systeem.

  • Juiste temperauur, schone lucht, prettige luchtvochtigheid;
  • Van café tot hotel;
  • Energiezuinig koelen en verwarmen.

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen?

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Na het invullen van het offerteformulier nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op. Ook kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen met het onderstaande telefoonnummer.

Lees meer Lees minder

Uw airco installateur voor de provincies/regio's , Overijssel, Twente, Salland, Drenthe en Gelderland

Installatietechniek, Installatiebedrijf, STEK, F-gassen, BLR100, BLR200, HVAC-Installateur, UNETO VNI, Techniek Nederland, Sterkin