Lucht-water warmtepompen

Verwarmen zonder gasaansluiting ligt binnen handbereik voor iedereen met warmtepompsystemen. Milieuvriendelijke verwarmings-systemen zullen meer en meer traditionele, vervuilende systemen moeten gaan vervangen.

De warmte-pompen zijn een schone oplossing en zorgt voor maximaal comfort op het gebied van verwarming, warm water en koeling en doet dat op een duurzame manier.

Het assortiment biedt verschillende oplossingen waarmee warm water gemaakt wordt voor ruimteverwarming en voor warm tapwater; totaalsystemen voor beide toepassingen maar ook producten voor alleen warm tapwater of verwarming.

De Toshiba systemen zijn stabiel, ook bij een zeer lage buitentemperatuur. De levering van aangenaam warm water blijft ook onder koude omstandigheden gegarandeerd. Bovendien is het ook mogelijk om te koelen. Zo biedt de warmtepomp gedurende het hele jaar op een milieuvriendelijke manier comfort en gemak!

En als het ijskoud is?

Zelfs als het buiten -20°C is kan de Toshiba warmtepomp nog warmte halen uit de buitenlucht. Vanzelfsprekend moet de warmtepomp dan harder werken waardoor het rendement daalt en het energieverbuik stijgt. Toch is dit nog steeds een duurzamer alternatief voor gasgestookte systemen, zeker nu allerlei maatregelen worden genomen om het gasverbruik terug te dringen en de gasprijzen stijgen.

Warmtepompen

Welke warmtepomp past bij mij?

Wilt u weten wat MultiCool voor u kan betekenen? Wanneer u het onderstaande formulier invult, neemt een adviseur zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Het invullen van het formulier is gratis en vrijblijvend.

Offerte formulier Modellen

Contact
Uw hybride warmtepomp en warmtepomp installateur voor regio Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Daarle, Hulsen, Marle, Rijssen, Holten, Wierden, Enter, Hoge Hexel, Notter, Almelo, Vriezenveen, Den Ham, Vroomshoop, Lemele, Lemelerveld, Raalte, Luttenberg, Mariënheem, Ommen
Airconditioning, Lucht-water Warmtepomp, Lucht-lucht Warmtepomp, Wandmodel, Consolemodel, Vloermodel, Cassettemodel, Kanaalmodel, Plafondonderbouwmodel, Satellietmodel, Multisplitmodel, Raammodel, Mobiele Airco, VRF systemen
Installatietechniek, Installatiebedrijf, STEK, F-gassen, BLR100, BLR200, HVAC-Installateur, UNETO VNI, Techniek Nederland, Sterkin
Toshiba, Haier, Carrier, Daikin, Samsung, Panasonic, Sanyo, LG, Hitachi, Mitsubishi, Gree, General, Fuji Electric, Fujitsu, Hokkaido, Western