Airco wandmodel

Steeds meer mensen kiezen voor airco

Op kantoor, voor een aangenaam werkklimaat, of gewoon thuis, wij adviseren u graag welke airconditioning bij u past. Van een eenvoudige airconditioner voor de slaapkamer tot een complete installatie waarbij u de temperatuur per ruimte kunt bepalen. U heeft de keus uit verschillende modellen.

Airconditioning voor 1 ruimte

Als er sprake is van één te koelen en/of te verwarmen ruimte heb je een single split-systeem nodig.

In de ruimte hangt een binnendeel, bijvoorbeeld een wandmodel of cassettemodel, die is verbonden met het buitendeel in de buitenruimte. Samen met de bediening vormen binnen- en buitendeel het airconditioningsysteem.

Wij beschikken over een gevarieerd assortiment waarmee voor vrijwel elke wens en eis een oplossing is. De airconditioners die in het zicht gemonteerd worden hebben een elegant en discreet voorkomen, de modellen die gedeeltelijk of zelfs geheel ingebouwd worden zijn compact waardoor ze weinig ruimte nodig hebben. Bovendien is elk model leverbaar in een uitvoering voor de kleinere en grote(re) ruimten.

Airconditioning voor 2 tot 5 ruimten

Indien je airconditioning nodig hebt voor meer dan één ruimte is een multi-splitsysteem de oplossing. Tot vijf ruimten kunnen gekoeld en verwarmd worden met één systeem.

Elk binnendeel in een multi-splitsysteem heeft een eigen afstandsbediening. Multi-splitsystemen kunnen zowel zakelijk als in huis worden toegepast. Welke combinatie ook gekozen wordt, in elke uitvoering is het multi-splitsysteem een energiezuinige oplossing voor koelen én verwarmen.

Airconditioning voor meer dan 5 ruimten

Indien meer dan vijf ruimten gekoeld en verwarmd moeten worden is een VRF-systeem nodig. Het assortiment VRF-systemen biedt bescheiden oplossingen tot zeer grote systemen, allemaal even krachtig, hoge rendementen zorgen voor grote energiebesparingen.

Wat past bij mij?

Twijfelt u en wilt u precies weten wat in uw geval het beste is?

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Na het invullen van het onderstaande formulier nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op.

Contactformulier Modellen

Contactformulier Modellen